2015. ÉVI NÉPEGÉSZSÉGÜGYI KONFERENCIA


Magyarország egészsége - Európa egészségeNépegészségügyi Képző- és Kutatóhelyek Országos Egyesületének IX. Konferenciája Pécs, 2015. augusztus 26-28.

augusztus 26. 12.00 - Regisztráció
augusztus 28. 13.00 - Ebéd és konferenciazárás


A Népegészségügyi Képző- és Kutatóhelyek Országos Egyesületének IX. Konferenciáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Egészségtudományi Kara közösen rendezi meg Pécsett, a Hotel Palatinusban (7621 Pécs, Király u. 5.) 2015. augusztus 26-28. között.

A környezetünkben zajló gazdasági-politikai folyamatok tudatában, felismerve a régiónk előtt álló globális egészségügyi/népegészségügyi kihívásokat és megértve, hogy sem a betegségek, sem az azokat előidéző főbb kockázati tényezők nem ismernek határokat, úgy döntöttünk, hogy a Konferencia jelmondata az alábbi lesz:

„Magyarország egészsége – Európa egészsége”


Ennek a gondolatnak a jegyében, talán új hagyományt is teremtve ezzel, egy angol nyelvű nemzetközi szekciót szervezünk, „Health Promotion in the Diverse European Communities” címmel.

Azt szeretnénk, ha a népegészségügyben, a népegészségügyért dolgozóknak, az NKE tagjainak minél szélesebb köre tartaná fontosnak a részvételt és érezhetné sajátjának a Konferenciát, ezért örömmel várunk minden, a lakosság egészségi állapotát befolyásoló tényezőkkel, a betegségmegelőzéssel, az egészségfejlesztés lehetőségeivel foglalkozó előadást.


 

Hírek